πώς να αστρική προβολή για αρχάριους


Válasz 1:

Πρώτα έκανα αστρικά αστραπιαία πριν από είκοσι χρόνια, αφού διάβασα την τέχνη και την πρακτική της αστρικής προβολής από τον Ophiel. Από τότε, έχω συστήσει το ίδιο βιβλίο σε όλους όσους έρχονται σε εμένα ζητώντας βασικές συμβουλές για την αστρική προβολή. Περιέχει τέσσερις μεθόδους: δύο είναι κατάλληλες για πλήρεις αρχάριους, ενώ οι άλλες δύο είναι ελαφρώς πιο προχωρημένες, αλλά τελικά ικανοποιητικές.

Μιλώντας από την προσωπική μου εμπειρία, βρίσκω ότι η καλύτερη μέθοδος για μένα είναι να ξαπλώσω για ένα "siesta" (nb: να μην ξαπλώνω για να κοιμηθώ το βράδυ) και να απεικονίζω έντονα και σκόπιμα πού θέλω να πάω και τι θέλω να κάνω με την προβολή μου. Στη συνέχεια χαλαρώνω εντελώς και αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί ... Αυτό είναι συνήθως αρκετό για να αποκτήσω μια εμπειρία εκτός του σώματος. Η επίτευξη πραγματικής αστρικής προβολής είναι τότε ζήτημα να είμαστε σε θέση να πάρουμε τον έλεγχο αυτού του OOBE.


Válasz 2:

Η αστρική προβολή είναι κάτι πολύ απλό και φυσικό που ο καθένας έχει τη δυνατότητα να κάνει, καθώς όλα κοιμούνται ενώ συγκεντρώνονται. Με τον τρόπο που το καταλαβαίνω, η συγκέντρωση σας προστατεύει από τη συγχώνευση στο υποσυνείδητό σας καθώς το αστρικό σώμα σας αφήνει το φυσικό σας σώμα, κάτι που συνήθως συμβαίνει όταν μπαίνετε στον ύπνο και μετά ονειρεύεστε. Για το σκοπό αυτό, μάθετε να συγκεντρώνεστε. Υπάρχει ένα δωρεάν ebook που ονομάζεται "The Astral Codex" που έχει τεχνικές και συμβουλές που έχω βρει πολύ χρήσιμες. Μερικοί άνθρωποι είναι φυσικοί σε αυτό, αλλά μου χρειάζεται πολλή εξάσκηση στο αστρικό έργο, και στη συνέχεια υπάρχει το ερώτημα τι να κάνω όταν είστε εκεί :)


Válasz 3:

Πριν κοιμηθείτε, φανταστείτε τον εαυτό σας να περπατάτε σε ένα ορεινό μονοπάτι με πράσινο και καταρράκτες στο υψηλότερο σημείο του βουνού, όπου φτάνετε σε ένα βράχο. Σταθείτε στην άκρη του γκρεμού και φανταστείτε τον εαυτό σας να βουτάει και σαν να πετάτε. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να επιτρέψετε στη συνείδησή σας να ελευθερωθεί από τα βήματα του τι είναι δυνατόν. Εάν το εξασκείτε αρκετά, θα διαπιστώσετε ότι αυτό μπαίνει στα όνειρά σας, και τελικά θα μπορείτε να το κάνετε συνειδητά, για να πάτε σε μέρη και ώρες που θέλετε να πάτε.


Válasz 4:

Το ASTRAL travel πηγαίνει στην εμπειρία του αισθησιακού σώματος. Είναι τόσο απλό όσο το κλείσιμο των ματιών σας και το ταξίδι σε φαντασίες και αφήστε το να εμβαθύνει μόνο του μέχρι να ξεχάσετε αυτό το φυσικό σώμα. Δεν είναι επικίνδυνο, εξαρτάται πλήρως από το είδος των σκέψεων που δημιουργείτε. Το όνειρο είναι μια μορφή αστρικού ταξιδιού. Το συνειδητό όνειρο είναι αστρικό ταξίδι. Είστε σε θέση να δείτε, να μυρίσετε, να ακούσετε όλα όσα κάνετε σωματικά που κάνετε στον κόσμο του μυαλού σας.

τίποτα περίπλοκο γι 'αυτό. Εάν μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας και να φανταστείτε. Αυτό είναι αστρικό ταξίδι.