ellentmondás, hogyan lehet meglátni, ki mozgatott valakit


Válasz 1:

Mint már említettük, ha az A személyt kéri a barátjának, és választ vár, ellenőrizze a profilját. Ha a „barát hozzáadása” felirat látható, akkor törölték. Volt valaki, akit ismerek, meglehetősen jól, aki nem fogadta el a kérésemet. Találkoztunk néhányszor, közös érdeklődésünk volt, és még azt is hagytam, hogy a gépkocsijába parkoljon, amikor a repülőtérre megy. Nem mintha idegenek lettünk volna. Újra elküldtem egy kérést, gondolván, hogy tévedésből törölte, és néhány nappal később ellenőriztem, a profiljában az „add friend” felirat látható. Harmadszor is megpróbáltam - ugyanaz. Elég azt mondani, hogy az illető most le van tiltva. Valószínűleg nem ütközöm össze vele, amint utoljára hallottam, hogy az Egyesült Államokba költözött, és már nincs közös érdeklődésünk. Bassza meg.


Válasz 2:

Ugyanígy fogom kezdeni ezt a választ, ahogy válaszokat adok az FB-val kapcsolatos sok kérdésre. Hacsak nem fér hozzá az illető FB-fiókjához, nem teheti meg. Ha szeretné megtudni, hogy valaki törölte-e az ismerős kérését a saját FB-fiókjából, akkor bármikor megnézheti tevékenységi naplóját. De ha valaki hozzáfér a fiókjához, akkor hozzáfér a tevékenységi naplójához is, és onnan is kiválaszthatja, hogy mit szeretne törölni. Sok ember mégis megfeledkezik a tevékenységi naplóról, ezért érdemes megnézni… ha úgy gondolja, hogy valaki törölt valamit a saját fiókjából. Ennek ellenére mindezek a dolgok akkor is működni fognak, ha valahogy hozzáférsz valaki más FB számlájához, természetesen. Ennek ellenére nem szabad szaglásznia mások számláin, és ha úgy érzi, hogy muszáj ... talán nem a megfelelő emberrel van. Ez csak az én véleményem. Egyébként sok szerencsét!


Válasz 3:

Erre a kérdésre szeretnék válaszolni, figyelemmel a Facebook android alkalmazás legújabb verziójára.

A dolgok nagyon egyszerűek, ha mindketten (azaz Ön és a másik kívánt személy) korábban barátok voltak.

Ha törlik a kérését, akkor 1 évig nem látja a „Barát hozzáadása” gombot a profiljukon. Csak a követés gombot láthatja, vagy néha csak az „msg” és a „tovább” gombot.

Még mindig nincs lehetőség arra, hogy megtudja, törli-e valaki „ismeretlen” az ismerős kérését az Androidról.

A Facebook soha nem értesíti a másikat törölt kéréséről.


Válasz 4:

Ha valaki törli az ismerős kérését, akkor 1 évig nem küldhet tovább barátkérést.

honnan tudod?

: - Ugrás a személy profiljára. Ha törli a kérését, akkor egy évig nem látja profiljában a „Barát hozzáadása” opciót. De képes vagy rá. (PM: - Személyes üzenet)


Válasz 5:

Azt hiszem, manapság, amikor egy kérést elutasítanak, a Barát hozzáadása gomb „Üzenet” lesz, így már nem próbálhat tovább kérést küldeni.

Ez bosszantó volt számomra, mivel újra kapcsolatba akartam lépni valakivel, és az Add Friend gomb nem tért vissza pontosan egy évig 2018 közepétől 2019 közepéig.

Másrészről egy srác, aki folyamatosan a barátom akar lenni, többé csak évente egyszer tud hibázni barátkérésekkel.


Válasz 6:

A Facebook nem értesíti Önt arról, hogy valaki törölte az ismerősének a kérését. De ha az oldaladon újra megtalálja ezt a profilt a javaslatokban vagy bármelyik barátja barátlistáján, és már küldött neki barátkérést, és a profil mutatja a A „Barát hozzáadása” opció, tehát azt jelenti, hogy törölte a kérését.


Válasz 7:

Megváltozik-e az életed azzal, hogy nem barátkozol azzal, aki úgy törölte a kéréseket, mintha barátok lennének, ha nem lenne meg a telefonszámod


Válasz 8:

Többé nem lesz ott a Facebookon, és elmondja, hogy kik küldtek neked barátkéréseket. De az e-mailben lehet, hogy kik küldtek neked barátkéréseket


Válasz 9:

Valószínűleg azért, mert az a személy, akitől azt kéri, soha nem válaszol. Néha ez megtörténhet. Sok szerencsét